Error parsing XSLT file: \xslt\NieuwsMenuMobile.xslt

Welkom LR Meteor!

maandag 20 januari 2014
Thema's:  Referenties

Stel je gaat op expeditie naar zuid Afrika, of naar de noodkaap. Dan is een Land Rover geen overbodige luxe! En helemaal als die is goed voorbereid voor deze  avontuurlijke reis.

Uiteraard begint een goede voorbereiding bij goed onderhoud. Maar waar je ook begint, dit is precies waarom je als Land Rover eigenaar naar De Meteor gaat.

Want LR De Meteor is mede grondlegger van de Land Rover Club Holland met als voornaamste doel het overdragen van kennis en het stimuleren van het gebruik van de Land rover als veelzijdig vervoermiddel.

Door haar lange staat van dienst kan de Meteor bogen op vele vaste klanten die het wonderlijke engelse product Land rover rijden. Mede door de vele historisch opgebouwde contacten, met name in de engelse markt, biedt de Meteor de mogelijkheid, ook voor oudere type Land rovers, op een efficiënte en effectieve wijze nieuwe onderdelen, accessoires of complete delen te leveren.

CorporateLives en CorporateSites zullen worden ingezet voor de comunicatie op internet en het delen en vermenigvuldigen van kennis met haar trouwe klantengroep.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

  
Reageer op dit item